Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter
Fotolijsten
Fotolijsten bij Gallerix
Mooie Lijsten

Fotolijsten

Met onze hoogwaardige fotolijsten kunt u uw wanddecoratie een finishing touch geven in een stijl die u het meest aanspreekt. Onze hoogwaardige lijsten zijn ergonomisch en veelzijdig; ze zijn eenvoudig te openen en kunnen zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. Betaalbaar betekent overigens niet we inleveren op kwaliteit. In onze winkel vindt u betaalbare posters en lijsten die elke ruimte in uw huis of kantoor zullen opluisteren.

Fotolijsten online kopen


Koop fotolijsten

Bij Gallerix vind je een compleet assortiment fotolijsten van hoge kwaliteit maar voor een lage prijs. Hoge kwaliteit fotolijsten hoeven het shirt niet te kosten. We hebben goedkope fotolijsten in verschillende formaten met een zorgvuldig geselecteerd assortiment fotolijsten voor posters in de formaten 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm. Alle maten hebben een mooi, dun profiel van 9-12 mm breed en 20-22 mm diep. Alle fotolijsten kunnen zowel staand als liggend worden opgehangen om op uw posters te passen.

Fotolijsten in verschillende kleuren en maten

Wij bieden een zorgvuldige selectie van fotolijsten gemaakt van hout en metaal. Onze houten lijsten in zwart en wit hebben een dubbel gelakte oppervlakteafwerking, wat zorgt voor een glad en perfect oppervlak zonder gebreken. Onze fotolijsten van eikenhout zijn gemaakt van 100% massief eikenhout met een prachtig natuurlijk oppervlak. Metalen monturen zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zwart rosé goud/koper, zwart en wit.

Eenvoudige montage van uw fotolijst

Alle modellen en formaten van onze fotolijsten zijn voorzien van draaibare clips aan de achterzijde, waardoor de posters snel en eenvoudig opgehangen kunnen worden. De fotolijsten hebben zowel horizontaal als verticaal haken zodat het kader zich kan aanpassen aan het motief.

Fotolijsten met kristalhelder plexiglas

Al onze fotolijsten hebben een extra dik, schokbestendig plexiglas. Bij de levering zit aan elke kant van het glas een plastic folie. Deze folie beschermt tegen vuil en eventuele krassen. Verwijder voorzichtig het plastic voordat je jouw fotolijst aan de muur hangt.

Onze fotolijsten

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglass
  • Dubbele afwerking
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Draaibare clips
  • Horizontale en verticale montage
Milieu vriendelijk

Wij bij Gallerix geven om het milieu en nemen onze verantwoordelijkheid als producent en leverancier. Dit betekent dat onze printer milieuvriendelijk is, dat de elektriciteit die wij gebruiken afkomstig is van lokale producenten en dat we een duidelijk milieubeleid volgen. Voor elke boom die we gebruiken om onze posters te maken, planten we 2 nieuwe. Bomen nemen CO2 op en produceren zuurstof. Ze binden ook water in de grond, waardoor corrosie wordt voorkomen en ze creëren omgevingen die belangrijk zijn voor de biodiversiteit. Als je bij Gallerix winkelt, mag je gerust zijn dat we samen verantwoordelijkheid nemen voor onze gedeelde omgeving, zowel nu als in de toekomst.

Klantenservice

Heb je nog vragen over onze fotolijsten of posters, neem dan contact op met onze klantenservice. Je kan contact opnemen met onze klantendienst via mail of door het invullen van het formulier op onze website. We antwoorden normaal gesproken binnen 24 uur.