Vandaag tot 30% korting
Geldig bij besteding vanaf 29 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Ontwerp voor educatieve doeleinden Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Feiten en Kennis

Ontwerp voor educatieve doeleinden

Onze collectie posters in de categorie Feiten en Kennis wordt geproduceerd als trendy design voor educatieve doeleinden. Leer meer over dierensporen, lichaamsspieren, dasknopen, wassymbolen of het zonnestelsel terwijl je decoreert met stijlvolle posters. Leer uw kind over dieren in het bos, dieren in de zee, dieren op de boerderij of de klinkers en medeklinkers van het alfabet. Onze Fact Posters voor zowel volwassenen als kinderen fascineren en inspireren tegelijkertijd.

Feiten en Kennis Posters


Posters met feiten en kennis

Onze posters in de categorie Feiten en Kennis combineren cool design met educatieve en interessante inhoud. Ontdek enkele van onze populaire posters met Wassymbolen, Dasknopen, Tijdzones, Noordse hoorns of Eetbare paddestoelen. We hebben ook mooie posters met feiten over de aarde en de maan, hoge gebouwen, het zonnestelsel, verse kruiden, het skelet van het menselijk lichaam en de spieren van het menselijk lichaam om er maar een paar te noemen. Deze posters hebben allemaal de kop “Meer informatie over…”. Dit zijn unieke posters!

Educatieve kinderposters

Onze weetjesposters voor kinderen zijn educatief en mooi tegelijk. Vooral populair is onze serie met dierenmotieven in deze categorie, zoals "Dieren op de boerderij", "Dieren in de zee", "Dieren in de jungle" of "Dieren in het bos". We hebben ook posters waarop de kinderen meer leren over de klinkers en medeklinkers van het alfabet, of even en oneven getallen. Mooie posters met tegelijkertijd belangrijk leren.