Vandaag tot 30% korting op posters.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Het beste van kunst en design
Henri Matisse
Poster Matisse
Hier vindt u een zorgvuldige selectie van posters met unieke kunst geïnspireerd door de Franse kunstenaar Henri Matisse, actief in Frankrijk aan het begin van de 20e eeuw. Henri Matisse werd geboren in Le Cateau-Cambresis in Frankrijk, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Parijs om rechten te studeren. Hij is een van de meest vooraanstaande vroegmodernisten en werkte met verschillende kunstvormen, maar was vooral schilder. Poster Matisse is een van onze meest populaire producten in de categorie Abstracte posters.

Poster Matisse


Posters geïnspireerd door Matisse

Henri Matisse werd bekend om zijn unieke gevoel voor kleur en vorm. Onze posters met motieven geïnspireerd door Matisse worden gekenmerkt door decoratieve abstracte vormen, vaak gebaseerd op zijn kunstwerken gemaakt in papier en collage. Zijn schilderijen hebben, zoals de meeste van onze posters, een helder kleurenschema waarbij heldere kleuren worden gecombineerd met abstracte objecten tot een uniek en decoratief expressionisme. Volgens Matisse is schilderen een ritmische opstelling van lijnen en kleuren op een plat vlak.

Het verhaal van de kunstenaar

Henri Matisse werd geboren in Le Cateau-Cambreses in Frankrijk in 1869. Op 18-jarige leeftijd verhuisde hij naar Parijs om rechten te studeren, maar na een periode van ziekte begon hij te schilderen, wat hem een ​​paar jaar later ertoe bracht om schilderstudies te beginnen aan de Academie. Julian in Parijs. Hij studeerde onder meer voor Odilon Redon en Gustave Moreau. Vanaf het begin van de 20e eeuw tot aan zijn dood in 1954 creëerde Matisse een serie schilderijen en kunstwerken die hem vandaag wereldberoemd hebben gemaakt.

Wat onze klanten zeggen

Yvonne
2021-09-19
Prima levering product

Posters zijn in stevige koker verstuurd. Kwaliteit van de posters voldoen aan de verwachting. Iets langere levertijd maar wel goed aangekondigd.

Kim
2021-09-09
Poster en lijst

Zeer tevreden met mijn bestelling. Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Goede communicatie en goede service.

Jennifer meijnders
2021-08-27
Poster

Had tit twee keer toe poster besteld bij ze echt super service Geven snel antwoord en levering snel

Anita
2021-08-19
Super

Mooie kwaliteit en keurig verpakte poster. Precies zoals op afbeelding.