Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
10 manieren om te decoreren met posters

10 manieren om te decoreren met posters

Hoe decoreer je met posters? We lijsten 10 styling tips die je tonen hoe op verschillende manieren kan decoreren met posters. We zijn er bijna zeker van dat deze tips je inspiratie zullen doen vloeien! Lees snel verder! 

 

Posters Laat kleuren interageren

@asemakatu

1. Laat kleuren interageren
Kies een paar basiskleuren en een motief gebaseerd op kleur. Met onze eenvoudig te gebruiken filter en sorteer tool kan je makkelijk posters vinden in specifieke kleuren.

 


 

Stijlvol met zwart-wit

@jb_styling_interieur

2. Stijlvol met zwart-wit
Niets is makkelijker dan het combineren van je interieur design met zwart-wit posters. - Ze passen in elke kamer en elke stijl. Creëer je eigen persoonlijke galerij wand met enkel zwart-wit posters. - Super stijlvol!

 


 

Posters tentoongesteld op panelen

@haeuschenliebe

3. Posters tentoongesteld op panelen
Het plaatsen van ingekaderde posters op panelen is perfect voor wanneer je een beperkte plaats hebt. bijvoorbeeld in een hal of op een muur die niet zo breed is. 

 


 

Posters Ga de hoogte in

@pilkess

4. Ga de hoogte in
Wanneer je iets verticaal maakt gebruik je minder plaats op je muur, maar geeft je toch nog een bepaald effect, het is een goede manier om lege plaatsen op te vullen.

 


 

Combineer posters met je meubels

@cc_no8

5. Combineer posters met je meubels
Het is super om de stijl van je posters te matchen met de stijl van je meubels, zowel in kleur, vorm en afwerking. Bijvoorbeeld, rustieke meubels van natuurlijke materialen zoals hout kunnen goed worden gematcht met abstracte posters in natuurlijke kleuren zoals bruin of zandkleur! 

 


 

Posters Perfect Paar

@mimis_homestory

6. Perfect paar
Kies twee matchende posters en hang ze samen. Simple, effectief en eenvoudig om op te hangen in vrijwel elk huis! 

 


 

Posters Bouw groots

@bjorkmanchristine

7. Bouw groots
Het gebruikt een veel plaats en je zult meer moeten investeren - maar waw, het is echt iets anders! Een hele muur vullen met ingekaderde is iets dat niet veel mensen doen, maar iets dat meer mensen zouden moeten durven te doen. 

 


 

Posters pas het gevoel aan aan de kamer

@cream_interior

8. Pas het gevoel aan aan de kamer
Het kiezen van een kleurenpalet en een bericht dat in harmonie staat met je kamer creëert een compleet beeld. Daarom kiezen we vaak, in de slaapkamer, voor gedempte nuances van kalmerende kleuren in combinatie met rustgevende foto’s en berichten.

 


 

Posters Consistente thema’s

@huisje.55

9. Consistente thema’s
Laat designs met inspiratie van een gemeenschappelijk thema je muren vullen. het combineren van kleuren en vormen van onze abstracte posters is een eenvoudige en nette manier om een rode draad in je galerij wand te maken.

 


 

Groote posters

@fjelievillan

10. Kunst in een groot formaat
Een heel mooie kunst poster kan opgehangen worden in een groot formaat. Een van onze favorieten is de Fernend Leger No2 Poster.

Veel geluk!