Filter selectie

Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Gebruik filter

Fotolijsten Online


Mooie fotolijsten

Mooie posters hebben mooie fotolijsten nodig. Daarom hebben wij ons assortiment aan fotolijsten met zorg geselecteerd. In maten 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100cm. Alle formaten hebben een mooi dun profiel met 12mm breed en 20mm diep. Alle fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal gehangen worden, zodat het perfect bij je poster past.

Kleuren en materialen

We bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment houten fotolijsten aan. Hout is een natuurlijk hernieuwbaar materiaal, maar ook het mooiste om fotolijsten mee te maken. Onze fotolijsten in zwart en wit hebben een dubbele afwerking waardoor ze een egaal en perfect oppervlak zonder imperfecties hebben. Onze eikenhouten fotolijsten zijn gemaakt van 100% massief eik met een natuurlijk mooi oppervlak.

Eenvoudige montage

Alle modellen en formaten van onze lijsten zijn voorzien van draaibare clips aan de achterzijde, waardoor de posters snel en eenvoudig opgehangen kunnen worden. De fotolijsten hebben zowel horizontaal als verticaal haken zodat het kader zich kan aanpassen aan het motief.

Kristalhelder plexiglas

Al onze fotolijsten hebben een extra dik, schokbestendig plexiglas. Bij de levering zit aan elke kant van het glas een plastic folie. Deze folie beschermt tegen vuil en eventuele krassen. Verwijder voorzichtig het plastic voordat je jouw fotolijst aan de muur hangt.

Onze fotolijsten

 • Hoge kwaliteit
 • Kristalhelder plexiglass
 • Dubbele afwerking
 • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
 • Draaibare clips
 • Horizontale en verticale montage

 • Milieu vriendelijk

  Wij bij Gallerix geven om het milieu en nemen onze verantwoordelijkheid als producent en leverancier. Dit betekent dat onze printer milieuvriendelijk is, dat de elektriciteit die wij gebruiken afkomstig is van lokale producenten en dat we een duidelijk milieubeleid volgen. Voor elke boom die we gebruiken om onze posters te maken, planten we 2 nieuwe. Bomen nemen CO2 op en produceren zuurstof. Ze binden ook water in de grond, waardoor corrosie wordt voorkomen en ze creëren omgevingen die belangrijk zijn voor de biodiversiteit. Als je bij Gallerix winkelt, mag je gerust zijn dat we samen verantwoordelijkheid nemen voor onze gedeelde omgeving, zowel nu als in de toekomst.

  Klantenservice

  Heb je nog vragen over onze fotolijsten of posters, neem dan contact op met onze klantenservice. Je kan contact opnemen met onze klantendienst via mail of door het invullen van het formulier op onze website. We antwoorden altijd zo snel mogelijk, normaal gesproken binnen 24uur. Welkom bij Gallerix!

  Wat onze klanten zeggen

  Konstantina
  2021-04-11
  PERFECT

  wonderful posters and frames with great quality, excellent service and quick delivery.!!

  Anita Hermus
  2021-04-10
  Goede levering

  Levering was volgens verwachting en het artikel zat netjes verpakt.

  Jantje
  2021-04-08
  Posters

  Super service! Heel discreet ingepakt en de afbeeldingen zijn exact zoals ik ze gewenst had!

  Nanda
  2021-04-08
  Posters met lijsten

  Snelle levering en goed verpakt.
  Ze hangen hier al te shinen!!!!

  https://gallerix.nl/fotolijsten