Vandaag tot 30% korting op posters.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter
Fotolijsten
Met onze hoogwaardige fotolijsten kunt u uw wanddecoratie een finishing touch geven in een stijl die u het meest aanspreekt. U kunt kiezen uit onopvallende zwart-witte lijsten die uw foto's het centrum van de aandacht maken, of de elegante natuurlijke eikenhouten lijsten - het perfecte sluitstuk voor de vele natuurfoto posters die in onze winkel verkrijgbaar zijn. Onze hoogwaardige lijsten zijn ergonomisch en veelzijdig; ze zijn eenvoudig te openen en kunnen zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen. Betaalbaar betekent overigens niet we inleveren op kwaliteit. In onze winkel vindt u betaalbare posters en lijsten die elke ruimte in uw huis of kantoor zullen opluisteren. Laat u inspireren en maak een blijvende indruk op uw gasten.

Fotolijsten


Mooie fotolijsten

Mooie posters hebben mooie fotolijsten nodig. Daarom hebben wij ons assortiment aan fotolijsten met zorg geselecteerd. In maten 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100cm. Alle formaten hebben een mooi dun profiel met 12mm breed en 20mm diep. Alle fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal gehangen worden, zodat het perfect bij je poster past.

Kleuren en materialen

We bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment houten fotolijsten aan. Hout is een natuurlijk hernieuwbaar materiaal, maar ook het mooiste om fotolijsten mee te maken. Onze fotolijsten in zwart en wit hebben een dubbele afwerking waardoor ze een egaal en perfect oppervlak zonder imperfecties hebben. Onze eikenhouten fotolijsten zijn gemaakt van 100% massief eik met een natuurlijk mooi oppervlak.

Eenvoudige montage

Alle modellen en formaten van onze lijsten zijn voorzien van draaibare clips aan de achterzijde, waardoor de posters snel en eenvoudig opgehangen kunnen worden. De fotolijsten hebben zowel horizontaal als verticaal haken zodat het kader zich kan aanpassen aan het motief.

Kristalhelder plexiglas

Al onze fotolijsten hebben een extra dik, schokbestendig plexiglas. Bij de levering zit aan elke kant van het glas een plastic folie. Deze folie beschermt tegen vuil en eventuele krassen. Verwijder voorzichtig het plastic voordat je jouw fotolijst aan de muur hangt.

Onze fotolijsten

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglass
  • Dubbele afwerking
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Draaibare clips
  • Horizontale en verticale montage
Milieu vriendelijk

Wij bij Gallerix geven om het milieu en nemen onze verantwoordelijkheid als producent en leverancier. Dit betekent dat onze printer milieuvriendelijk is, dat de elektriciteit die wij gebruiken afkomstig is van lokale producenten en dat we een duidelijk milieubeleid volgen. Voor elke boom die we gebruiken om onze posters te maken, planten we 2 nieuwe. Bomen nemen CO2 op en produceren zuurstof. Ze binden ook water in de grond, waardoor corrosie wordt voorkomen en ze creëren omgevingen die belangrijk zijn voor de biodiversiteit. Als je bij Gallerix winkelt, mag je gerust zijn dat we samen verantwoordelijkheid nemen voor onze gedeelde omgeving, zowel nu als in de toekomst.

Klantenservice

Heb je nog vragen over onze fotolijsten of posters, neem dan contact op met onze klantenservice. Je kan contact opnemen met onze klantendienst via mail of door het invullen van het formulier op onze website. We antwoorden normaal gesproken binnen 24 uur.

Wat onze klanten zeggen

Yvonne
2021-09-19
Prima levering product

Posters zijn in stevige koker verstuurd. Kwaliteit van de posters voldoen aan de verwachting. Iets langere levertijd maar wel goed aangekondigd.

Kim
2021-09-09
Poster en lijst

Zeer tevreden met mijn bestelling. Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Goede communicatie en goede service.

Jennifer meijnders
2021-08-27
Poster

Had tit twee keer toe poster besteld bij ze echt super service Geven snel antwoord en levering snel

Anita
2021-08-19
Super

Mooie kwaliteit en keurig verpakte poster. Precies zoals op afbeelding.