Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Vincent van Gogh Posters Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Vincent van Gogh

Vincent van Gogh Posters

Hier vind je een zorgvuldige selectie posters met unieke kunst geschilderd door de Nederlandse kunstenaar Vincent van Gogh. Van Gogh is een van de beroemdste en meest invloedrijke figuren in de geschiedenis van de westerse kunst en in een periode van slechts 10 jaar schilderde hij meer dan 900 schilderijen.

Koop Vincent van Gogh Poster


Posters met motieven geschilderd door Vincent van Gogh

Vincent van Gogh is een van de grootste schilders uit de kunstgeschiedenis. Hij schilderde onder andere landschappen, objecten en portretten met duidelijke karaktertrekken als gedurfde en symbolische kleuren. Zijn schilderijen staan ​​bekend om hun impulsieve en expressieve penseelstreken, iets dat heeft bijgedragen aan de basis van de moderne kunst.

De kunstenaar Vincent van Gogh

Vincent van Gogh werd in 1853 in Nederland geboren. Hij schilderde zijn eerste schilderij pas op 27-jarige leeftijd, maar in een periode van iets meer dan een decennium maakte hij meer dan 2100 kunstwerken, waarvan 860 olieverfschilderijen. De meeste schilderde hij tijdens zijn laatste twee levensjaren. Ondanks de grote schaal van kunstwerken verkocht hij voor zijn dood slechts één van zijn schilderijen.