Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Fotolijsten van eikenhout

Hier vind je fotolijsten van eikenhout van Gallerix. Onze hoogwaardige eiken fotolijsten worden geleverd met plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop eiken fotolijsten


Eiken fotolijsten voor posters

Moet je eiken fotolijsten kopen? Bezoek dan zeker Gallerix.nl. Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie fotolijsten van eikenhout van hoge kwaliteit. Alle eiken fotolijsten kunnen zowel liggend als staand worden opgehangen. Onze fotolijsten van 100% massief eiken hebben flexibele draaibare clips aan de achterkant waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst kunt bevestigen. Alle eiken fotolijsten zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze eiken fotolijsten hebben een profielbreedte van 12mm en een profieldiepte van 20mm.

Eenvoudige montage van uw fotolijst eiken

Alle modellen en maten van onze eiken fotolijsten zijn voorzien van draaibare clips aan de achterkant, waardoor het snel en eenvoudig is om posters in onze goedkope hoogwaardige eiken fotolijsten te monteren. Ze hebben ook ophanghaken die zowel in staand als liggend formaat aan de muur kunnen worden gehangen.

Kristalhelder plexiglas

Alle eiken fotolijsten in ons assortiment zijn voorzien van een extra dik plexiglas. Bij levering is er aan elke kant van het glas een beschermend plastic dat beschermt tegen vuil en krassen. Zorg ervoor dat u het beschermende plastic verwijdert voordat u uw eiken fotolijst aan de muur hangt.

Onze eiken fotolijsten

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglas
  • 100% massief eiken
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-gecertificeerd hout
  • Horizontale en verticale montage