Filter selectie

Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Posters met botanische motieven

Planten en botanische posters


Planten en botanische posters

Ontdek onze grote selectie van botanische posters. In deze categorie vind je posters met gedroogde planten, posters met groene bladeren, posters met bloemen en posters met cactussen. We hebben alles van kleurrijke schilderijen van de landschappen tot stijlvolle plaatillustraties. Vooral onze posters met rozen, eucalyptus, bananenbladeren en palmbladeren zijn populair. In onze unieke collectie van bloemrijke posters en botanische motieven is er iets voor elke smaak en stijl, en het zal je interieur naar een nieuw niveau tillen.

Posters met bladeren en gedroogde planten

Posters van gedroogde planten en groene bladeren zijn enkele van onze favorieten en bestsellers. Ze passen in elk soort decor en zien er goed uit op zichzelf, als een ‘perfect paar’ of zelfs samen met andere posters in een grotere kunstmuur. Posters met gedroogde planten, vaak in bruin en beige kleurpaletten, geven een natuurlijke en uitgeklede look die goed past in een huis met een Scandinavische stijl. Posters met een groene bladeren zien er leuk uit in combinatie met natuurlijk groene kleuren van levende planten in huis.

Bloemen posters

Laat je bloemen bloeien gedurende het hele jaar! Er is veel variëteit in posters van bloemen met veel kleurcombinaties. Er is een ding wat ze allemaal in gemeen hebben: de super mooie vormen, rijk in details en mooie kleuren. We hebben een groot aanbod aan posters met bloemen en motieven die speciaal gemaakt zijn om mooi te zijn tijdens de verschillende seizoenen.

Decoreer met Botanische motieven

Decoreren met botanische motieven is een gegeven. De botanische poster subcategorie is een van onze meet populaire categorieën. Samen met bestsellers en trendy kunst staan de posters met bloemen, posters met gedroogde planten en posters met groene bladeren altijd bovenaan op onze toplijsten. Geen kunstmuur is compleet zonder posters met bloemen en posters met planten. Lijst je posters in in een van onze hoogwaardige kunstframes in zwart, wit of eiken. Zowel lijsten als posters zijn verkrijgbaar in 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm.

Wat onze klanten zeggen

Konstantina
2021-04-11
PERFECT

wonderful posters and frames with great quality, excellent service and quick delivery.!!

Anita Hermus
2021-04-10
Goede levering

Levering was volgens verwachting en het artikel zat netjes verpakt.

Jantje
2021-04-08
Posters

Super service! Heel discreet ingepakt en de afbeeldingen zijn exact zoals ik ze gewenst had!

Nanda
2021-04-08
Posters met lijsten

Snelle levering en goed verpakt.
Ze hangen hier al te shinen!!!!

https://gallerix.nl/posters/3-botanisch