Filter selectie

Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Voor kleine en grote kinderen

Kinderposter


Posters voor in de kinderkamer

Bij Gallerix kun je online een groot aanbod van kinderschilderijen vinden. We hebben veel schattige schilderijen en posters voor kinderen in verschillende stijlen. Posters voor jonge kinderen en posters voor oudere kinderen, van de kleinste baby’s tot tieners. Als je een kinderkamer gaat decoreren zijn de kinder posters met een speels motief een veilige keuze. Onder onze populaire schilderijen vind je dingen terug zoals Batman, The Cat and the Butterfly, Dappermaantje, Pink Balloons, Hakuna Matata, I love you to the moon and back en nog veel meer. Maak een speelse kunstmuur door verschillende kinderschilderijen te combineren.

Decoreer voor kinderen met kunst

De kamer van je kind zou gevuld moeten zij met speelse dingen en met liefde. De posters voor kinderen zijn dan een uitstekende manier om een speelse, liefdevolle en gepersonaliseerde stijl in je kinderkamer te krijgen. We hebben magnifieke schilderijen en geliefde kinderposters met alle smaken. Van een lichte gezellige kinderkamer tot een felgekleurde coole tienerkamer. Een handige en goedkope manier om de kinderkamer up to date te houden is door continu de kunst in de kaders te veranderen. Wij brengen wekelijks nieuwe motieven uit, die je volledig up to date houden.

Speelse en kleurrijke kinderschilderijen

Durf wat kleur toe te voegen aan de muren in de kinderkamer met speelse en kleurrijke kinderposters. Moedig zowel spelen als leren aan met kinderschilderijen van dieren, beroemde personages, of fantasierijke ruimtemotieven. Kader de schilderijen of kunstwerkjes van je kinderen in met een van onze prachtige lijsten met afwerkingen in zwart, wit of massief eiken. Al onze kinderposters en kaders zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100cm. Een kinderschilderij is ook een geweldige cadeautip om aan een vriend of familielid te geven.

Kinderschilderijen waar ze iets van kunnen leren.

De schilderijen in de subcategorie van de kinderschilderijen categorie ‘Leer meer over’, zullen je kinderen hun leerproces een vliegende start geven terwijl jij de muren leuk decoreert. Ontdek onze dieren-kinderschilderijen zoals “Dieren in de jungle”,”Dieren in Afrika” of “Dieren in het bos”. Uw kind leert vormen van verschillende dieren te herkennen, waar ze leven en hoe ze heten. Oudere kinderen zullen ook leren lezen en spellen, aangezien de namen van alle dieren op de posters staan. Er zijn ook andere leerrijke kinderschilderijen met subcategorieën zoals ‘Meer informatie over het alfabet’ en ‘meer informatie over cijfers’. Mooie, speelse en leuke posters voor kinderen!

Wat onze klanten zeggen

Konstantina
2021-04-11
PERFECT

wonderful posters and frames with great quality, excellent service and quick delivery.!!

Anita Hermus
2021-04-10
Goede levering

Levering was volgens verwachting en het artikel zat netjes verpakt.

Jantje
2021-04-08
Posters

Super service! Heel discreet ingepakt en de afbeeldingen zijn exact zoals ik ze gewenst had!

Nanda
2021-04-08
Posters met lijsten

Snelle levering en goed verpakt.
Ze hangen hier al te shinen!!!!

https://gallerix.nl/posters/2-kinderposters