Vandaag 25% korting op posters.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Unieke foto's
Posters met iconische foto's
In de categorie iconische foto's presenteren we foto's van beroemde fotografen en klassieke en nieuwe foto's van beroemde mensen die in de loop der jaren een grote indruk hebben gemaakt op de hele wereld. Verschillende afdrukken in deze categorie zijn gelabeld met "Premium Selection", wat laat zien dat ze tot onze meest exclusieve en unieke posters behoren, speciaal geselecteerd vanwege hun zorgvuldige design en hoge kwaliteit.

Iconische foto's


Iconische foto’s

In onze collectie van iconische foto kunst heb vind je specifiek uitgekozen foto’s die gemaakt zijn door onze erkende en bekende fotografen. Je vind er ook foto’s en illustraties terug van tijdloze iconen en beroemdheden. Kies een van onze iconische posters wanneer je een retro, vintage en cool gevoel wilt hebben op je muren of in je huis. Onze vintage portretten, vaak in Zwart-Wit van bijvoorbeeld Brigitte Bardot, zijn tijdloze klassiekers die je interieur afmaken, ongeacht welke stijl het is.

Posters met beroemdheden

Een beroemd persoon brengt een gevoel over en staat ergens voor. Het kan een artiest, een sportprofiel, een artiest, een acteur, een mode-icoon of een schrijver zijn. Wanneer deze worden geportretteerd, geeft de foto die de fotograaf maakt vaak een sterke indruk. Als kunst zijn iconische foto's daarom zowel een tijdloos als populair onderdeel van ons interieurontwerp.

Wat onze klanten zeggen

Nathalie Blankwater | Zebrano Styling
2021-06-22
Super

Heel erg tevreden met de posters en de lijsten!

Erika Boelen
2021-06-21
Mooie posters

Heel tevreden, mooie posters, goede kwaliteit en netjes verpakt bezorgd.

Melikeskies
2021-06-19
Birthposter

Service and quality is so good!! Thanks so much for everything!!!! We are so happy with the items!!

Suzanne kok
2021-06-17
Prachtige posters

Mooi dik papier, goede kwaliteit