Vandaag tot 30% korting op posters.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Het beste van kunst en design
Vintage Posters
Vintage Posters
Onze collectie Vintage posters neemt je mee op reis door de tijd waar het verleden nu is. De mooie vormen, kleuren en stijlen van toen geven ons een nostalgisch gevoel dat heerlijk te combineren is met het moderne interieur van de woning. Raak geïnspireerd!

Vintage Posters


Vintage posters online

Geef je huis een retro gevoel en herinner het verleden met klassieke vintage posters. Vintage posters zijn een populaire categorie met een ongelofelijk aantal prachtige retrofoto's. Vintage posters nemen ons mee terug naar een tijd die vaak ging over familie en toekomstig optimisme en geven ons een nostalgische reis en een ontroerend gevoel. Hang deze retro posters aan de muur in de woonkamer, gang, slaapkamer of waarom niet op kantoor en geniet van het gevoel van vroeger.

Versier met vintage posters

We bieden een breed scala aan vintage posters met veel verschillende inspirerende retromotieven om uit te kiezen. Onze vintage posters hebben een kleurbalans en kleurweergave die het gevoel van vroeger weerspiegelt. Door middel van vintage posters krijgen we ook een terugblik op het design, de kledingstijl en de kapsels van die tijd. Hang je vintage posters op in de woonkamer, in de hal of waarom niet in de slaapkamer?

Retro posters

De retrostijl met retroposters aan de muren is een trend geworden die sterk is gegroeid. Vintage en retro posters met een prachtige foto van een oude auto, kristalglas, vinylspeler, klassieke rolschaatsen of een oud instrument geven een perfecte mix, zelfs aan de moderne fotowand. Retroposters geïnspireerd op eerdere trends doen ons mooie stijlen uit het verleden herinneren. Vind uw eigen persoonlijke favorieten en verwelkom ze in uw huis.

Geschiedenis van vintage posters

Het woord vintage is afgeleid van het Latijn en betekent wijnoogst en verwijst oorspronkelijk naar wijn gemaakt uit hetzelfde jaar. In de afgelopen tijd is de betekenis veranderd in oudere fijne kwaliteit of wijnoogst. Tegenwoordig wordt de term vaak gebruikt voor kleding, auto's, boeken, muziek en films. Daarom worden deze onderwerpen ook vaak als motief gebruikt op onze vintage posters.

Wat onze klanten zeggen

Yvonne
2021-09-19
Prima levering product

Posters zijn in stevige koker verstuurd. Kwaliteit van de posters voldoen aan de verwachting. Iets langere levertijd maar wel goed aangekondigd.

Kim
2021-09-09
Poster en lijst

Zeer tevreden met mijn bestelling. Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Goede communicatie en goede service.

Jennifer meijnders
2021-08-27
Poster

Had tit twee keer toe poster besteld bij ze echt super service Geven snel antwoord en levering snel

Anita
2021-08-19
Super

Mooie kwaliteit en keurig verpakte poster. Precies zoals op afbeelding.