Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Zwarte fotolijsten

Hier vindt u zwarte fotolijsten van Gallerix. Onze zwarte lijsten van hoge kwaliteit worden geleverd met kristalhelder plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle frames kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop zwarte fotolijsten


Zwarte fotolijsten voor posters

Moet je zwarte fotolijsten kopen? Bezoek dan zeker Gallerix.nl. Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie van zwarte fotolijsten. Alle zwarte lijsten kunnen zowel in liggend als staand formaat worden opgehangen. Onze zwarte fotolijsten hebben aan de achterkant flexibele clips waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst monteert. Alle zwarte fotolijsten zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze zwarte fotolijsten hebben een profielbreedte van 9-12mm en een profieldiepte van 20-22mm.

Fotolijst zwart in verschillende materialen

Zwarte fotolijsten zijn verkrijgbaar in zowel hout als metaal. Onze zwarte houten lijsten zijn gemaakt van grenenhout met een dubbel gelakte oppervlakteafwerking in absolute topkwaliteit. Een dubbele laklaag geeft een fijner oppervlak en maakt het fotolijst krasvaster. Onze metalen fotolijsten hebben een semi-matte oppervlakteafwerking. Zwarte fotolijsten hebben een profielbreedte van 12mm en een profieldiepte van 20mm. Zwarte metalen fotolijsten hebben een iets smallere profielbreedte van 9mm en een profieldiepte van 22mm.

Eenvoudige montage van uw fotolijst zwart

Alle modellen en maten van onze zwarte fotolijsten zijn aan de achterzijde voorzien van clips, waardoor posters snel en eenvoudig te monteren zijn in onze goedkope hoogwaardige zwarte fotolijsten. Ze hebben ook ophanghaken die zowel in staand als liggend formaat aan de muur kunnen worden gehangen.

Kristalhelder plexiglas

Alle zwarte fotolijsten in ons assortiment zijn voorzien van een extra dik, breukvrij plexiglas. Bij levering is er aan elke kant van het glas een beschermend plastic dat beschermt tegen vuil en krassen. Zorg ervoor dat u het beschermende plastic verwijdert voordat u uw fotolijst aan de muur hangt.

Onze zwarte fotolijsten

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglas
  • Dubbel gelakte oppervlakteafwerking
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-gecertificeerd hout
  • Horizontale en verticale montage
Klantenservice

Als je vragen hebt over onze zwarte fotolijsten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je neemt contact op met de klantenservice via het contactformulier op de website of door ons een e-mail te sturen. We reageren altijd zo snel als we kunnen, normaal gesproken binnen 24 uur. Welkom bij Gallerix!