Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 29 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Zwarte fotolijsten

Hier vindt u zwarte fotolijsten van Gallerix. Onze zwarte lijsten van hoge kwaliteit worden geleverd met kristalhelder plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle frames kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop zwarte fotolijsten


Zwarte fotolijsten voor posters

Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie van zwarte fotolijsten. Alle zwarte lijsten kunnen zowel in liggend als staand formaat worden opgehangen. Onze zwarte fotolijsten hebben aan de achterkant flexibele clips waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst kunt bevestigen. Alle lijsten zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze zwarte fotolijsten hebben een profielbreedte van 9-12mm en een profieldiepte van 20-22mm.

Zwarte lijsten in verschillende materialen en kleuren

Zwarte lijsten zijn verkrijgbaar in zowel hout als metaal. Onze zwarte houten lijsten zijn gemaakt van grenenhout met een dubbel gelakte oppervlakteafwerking in absolute topkwaliteit. Een dubbele laklaag geeft een fijner oppervlak en maakt het frame krasvaster. Onze metalen frames hebben een semi-matte oppervlakteafwerking. Zwart houten kozijnen hebben een profielbreedte van 12mm en een profieldiepte van 20mm. Zwart metalen kozijnen hebben een iets smallere profielbreedte van 9mm en een profieldiepte van 22mm.