Het meest liefdevolle stukje kunst
Het mooiste kunstwerk
De geboorte van uw kind
Schaal 1: 1 van uw kind
Verschillende stijlen
Baby One Geboorteposter

Artistic sketch

€ 39,90 € 49,90 20%
Baby Two Geboorteposter

Artistic sketch

€ 39,90 € 49,90 20%
Sweetheart Geboorteposter

Artistic sketch

€ 39,90 € 49,90 20%
Blanket Geboorteposter

Artistic sketch

€ 39,90 € 49,90 20%
Sanna Wieslander

Nieuwigheid! Ontdek onze nieuwste aanwinsten "Cuddle" en "Sweet Dreams" geïllustreerd door Sanna Wieslander.

Lees verder Lees verder
Cuddle Geboorteposter

Illustratie door Sanna Wieslander

€ 39,90 € 49,90 20%
Sweet Dreams Geboorteposter

Illustratie door Sanna Wieslander

€ 39,90 € 49,90 20%
Footprints

Artistic sketch

€ 27,90 € 34,90 20%
Teddy

Artistic sketch

€ 27,90 € 34,90 20%

Geboorteposter


Persoonlijke geboorteposter

Maak kunst van het mooiste dat je hebt en eer de herinnering aan de geboorte van je kind met een unieke geboorteposter. Een persoonlijke geboorteposter van Gallerix is zowel een kunstwerk als een mooie herinnering aan hoe klein je kind was toen het geboren werd.

Ontwerp je eigen geboorte poster

Kies welke van onze prachtige geboorteposter-illustraties je je kind wilt laten vertegenwoordigen. Ontwerp je eigen unieke geboorteposter door te kiezen voor kadrering, tekstinhoud, geboortegegevens, en kleur. Wanneer je de geboortelengte van je kind toevoegt verandert de schets van formaat en wordt deze afgedrukt op schaal 1:1, natuurlijke grootte. Alle geboorteposters hebben het formaat 50x70cm. Naast de naam van je kind kan je ook de geboortetijd, datum, gewicht en een persoonlijke begroeting toevoegen, waardoor je geboorteposter helemaal uniek is. Een persoonlijke groet kan super leuk zijn om toe te voegen als je de geboorteposter geeft als een cadeau, voor een doop of een verjaardag. Dezelfde tekstregel kan ook worden gebruikt voor andere aanpasbare tekst. Je kan bijvoorbeeld de stad en het ziekenhuis toevoegen waar het kindje geboren is. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan jou!

Unieke kunst

Onze geboorte posters zijn volkomen uniek en kunnen alleen bij Gallerix besteld worden. De kunstenaars achter elke illustratie en geboorteposters zijn ontwerpers van ons eigen ontwerpteam. Soms nodigen we ook andere kunstenaars uit om hun eigen persoonlijke draai aan onze geboorteposters te geven. Ontdek onze nieuwe geboorteposters “Cuddle” en “Sweat Dreams”, die gemaakt zijn door de getalenteerde illustratrice Sanna Wieslander. Lees hier meer over onze unieke samenwerking.

Doop cadeau

Een geboorteposter is een prachtig cadeau voor elke ouder. Trakteer jezelf of geef het aan een vriend of familielid. Iedereen met kinderen die ook van decoratie en design houdt, zal er dol op zijn. Een geboorteposter is perfect als cadeau voor kersverse ouders, als cadeau voor de doop van hun pasgeboren baby.

Ons papier

 • 240gr
 • Multidesign
 • Dik papier
 • Prachtig mat oppervlak
 • Duurzaam
 • FSC Milieu gecertificeerd

 • Verantwoordelijkheid voor het milieu

  Onze kinderen zijn onze toekomst. Wanneer je je geboorteposter bij Gallerix bestelt, mag je je veilig voelen dat wij verantwoordelijkheid nemen voor onze natuur en het milieu, zowel vandaag als morgen. Onze productie is gecertificeerd voor duurzame productie, ons papier heeft het FSC-label en de elektriciteit die we gebruiken is afkomstige van lokale producenten. Voor elke boom die we in onze productie gebruiken, planten we twee nieuwe. Bomen helpen de lucht die we inademen te reinigen door koolstofdioxide op te nemen. Ze produceren nieuwe zuurstof en binden het water in de grond terwijl ze bijdragen aan de biodiversiteit.

  Klantenservice

  Heb je vragen over onze geboortekaartje of heb je hulp nodig bij je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice. Gebruik het formulier op onze website, of stuur ons een e-mail. We reageren zo snel mogelijk, meestal binnen 24 uur. Welkom bij Gallerix!

  Wat onze klanten zeggen

  Konstantina
  2021-04-11
  PERFECT

  wonderful posters and frames with great quality, excellent service and quick delivery.!!

  Anita Hermus
  2021-04-10
  Goede levering

  Levering was volgens verwachting en het artikel zat netjes verpakt.

  Jantje
  2021-04-08
  Posters

  Super service! Heel discreet ingepakt en de afbeeldingen zijn exact zoals ik ze gewenst had!

  Nanda
  2021-04-08
  Posters met lijsten

  Snelle levering en goed verpakt.
  Ze hangen hier al te shinen!!!!

  https://gallerix.nl/geboorteposter/