Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Fotolijst 21x30

Fotolijsten 21x30cm van Gallerix. Onze lijsten in de maat 21x30 zijn vervaardigd met draaibare clips voor eenvoudige montage van uw poster en worden geleverd met een glashelder plexiglas dat beschermt tegen vuil en krassen. Al onze lijsten zijn zowel horizontaal als verticaal op te hangen.

Fotolijsten 21x30 cm


Kleine Fotolijsten 21x30 cm

Ga je een kleine fotolijst kopen in maat 21x30cm? Ga dan naar Gallerix.nl. Bij Gallerix vind je een ruim aanbod aan fotolijsten in het formaat 21x30cm. Alle 21x30 fotolijsten kunnen zowel in liggend als staand formaat worden opgehangen. Fotolijst 21x30 cm heeft aan de achterzijde flexibele clips waarmee je jouw poster eenvoudig en snel in de lijst monteert. Fotolijsten 21x30cm worden geleverd met een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Alle fotolijsten voor posters in het formaat 21x30 hebben een profielbreedte van 9-12mm en een profieldiepte van 20-22mm.

Eenvoudige montage van uw fotolijst 21x30

Alle modellen van onze fotolijsten in de maat 21x30 cm zijn voorzien van clips aan de achterzijde, waardoor het snel en eenvoudig is om posters op te hangen in onze goedkope 21x30 cm fotolijsten van hoge kwaliteit. Ze hebben ook ophanghaken die zowel in staand als liggend formaat aan de muur kunnen worden gehangen.

Fotolijsten met kristalhelder plexiglas

Alle fotolijsten in de maat 21x30cm in ons assortiment zijn voorzien van een extra dik, splintervrij plexiglas. Bij levering is er aan elke kant van het glas een beschermend plastic dat beschermt tegen vuil en krassen. Zorg ervoor dat je het beschermende plastic verwijdert voordat je je 21x30 fotolijst aan de muur hangt.

Onze fotolijsten van 21x30 cm

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglas
  • FSC-gecertificeerd hout
  • Hout en metaal
  • Clips
  • Horizontale en verticale montage