Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Japandi Posters Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Japandi

Japandi Posters

Japandi is een moderne interieurstijl die Japans minimalisme en Scandinavisch design combineert. De stijl wordt gekenmerkt door motieven die helder, natuurlijk en tijdloos zijn.

Japandi Posters


Japandi

Ontdek Japandi, de interieurstijl die zijn oorsprong vindt in de eenvoud van Japans minimalisme en de functionaliteit van Scandinavisch design. Laat je inspireren door kunstschilderijen gemaakt door enkele van de grootste schilders van de Japanse kunst. Evenwichtige kleuren, mooie illustraties, natuurlijk en tijdloos zijn enkele van de elementen die de interieurstijl van Japandi kenmerken. Met japandi haal je het beste uit zowel de Japanse als de Scandinavische stijl.

Wat is Japandi?

Japandi is een moderne interieurstijl die de elegantie van Japans minimalisme combineert met de functionaliteit van Scandinavisch design. De stijl wordt gekenmerkt door motieven die helder, natuurlijk en tijdloos zijn. Als u Japanse posters wilt kopen, moet u Gallerix.nl bezoeken. Bij Gallerix vind je een grote selectie Japanse posters met motieven geschilderd door beroemde Japanse kunstenaars zoals Utagawa Kunisada, Hashiguchi Kiyoshi, Ohara Koson, Katsushika Hokusai en Ogata Gekko.