Filter selectie

Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Een kamer vol leven

Dieren Poster


Dieren posters

Bij Gallerix vind je een groot aanbod van posters met dier motieven. In onze ‘Dieren’ categorie hebben we een verzameling van motieven en schilderijen van dieren. Met mooie foto’s van dieren zoals, een leeuw, een tijger, paarden, giraffen, uilen, beren, zebra’s, flamingo’s en olifanten. We hebben ook posters met insecten of vogels die onze verzameling van wilde dieren posters complementeert. Posters met een dierlijke touch zorgen voor leven in je huis decoratie op een bepaalde manier die niet veel andere categorieën hebben. Dieren posters worden ook erg gewaardeerd door zowel volwassenen als kinderen. Vaak zijn ze zelfs een van de favoriete keuzes van kinderen.

Huisdecoratie met dieren posters

Om dieren posters te gebruiken in je huisdecor is een perfecte manier om natuur in je huis te krijgen. Tussen de selectie van onze dieren posters vind je magnifieke foto’s, stijlvolle dierlijke illustraties, kunst schilderijen en tekst posters. De dieren posters zijn beschikbaar in kleur en in zwart/wit. Zwart/witte dieren posters passen goed bij een modern interieur en ze zijn gemakkelijk te combineren met posters uit andere categorieën. We gebruiken de dieren posters vaak wanneer we onze eigen kunstmuren maken. Als je nog opzoek bent naar wat inspiratie, raden we zeker aan om een van onze eigen kunst muren te bekijken. Je kan deze kunstmuren terugvinden op deze site of op onze Instagram pagina.

Wilde dieren

Foto’s van wilde dieren zijn altijd al fascinerend geweest. Laat onze dierenposters deel worden van de decoratie in je huis of je kunstmuur. Dieren posters zijn mooi als ze alleen hangen op een groot formaat, of als ze deel van een kunstmuur uitmaken in een klein formaat.

Decoreer met dierlijke motieven

Onze schilderijen van dieren zijn beschikbaar voor jong en oud, volwassenen en kinderen. Beeldschone foto’s van wilde dieren zien er goed uit in een woonkamer, een gang of overloop, de eetkamer of zelfs op een slaapkamer. In de categorie van de kinderschilderijen zijn er schattige illustraties van dieren, mooie foto’s en speelse dieren posters met tekenfilm karakters. Al onze posters zijn beschikbaar in de maten 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm. Kader je dieren poster in met een van onze stijlvolle fotokaders. Deze zijn beschikbaar in een zwarte, witte of massief eiken afwerking.

Wat onze klanten zeggen

Konstantina
2021-04-11
PERFECT

wonderful posters and frames with great quality, excellent service and quick delivery.!!

Anita Hermus
2021-04-10
Goede levering

Levering was volgens verwachting en het artikel zat netjes verpakt.

Jantje
2021-04-08
Posters

Super service! Heel discreet ingepakt en de afbeeldingen zijn exact zoals ik ze gewenst had!

Nanda
2021-04-08
Posters met lijsten

Snelle levering en goed verpakt.
Ze hangen hier al te shinen!!!!

https://gallerix.nl/posters/21-dieren