Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Fotolijsten zilver

Hier vindt u zilveren fotolijsten van Gallerix. Onze hoogwaardige zilver fotolijsten worden geleverd met kristalhelder plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle frames kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop zilveren fotolijsten


Zilveren fotolijsten voor posters

Moet je zilveren fotolijsten kopen? Bezoek dan zeker Gallerix.nl. Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie fotolijsten zilver. Alle zilveren fotolijsten kunnen zowel liggend als staand worden opgehangen. Onze zilveren fotolijsten hebben flexibele draaibare clips aan de achterkant waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst kunt bevestigen. Alle fotolijsten zilver zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze zilveren metalen fotolijsten hebben een glanzende oppervlakteafwerking. Zilveren lijsten hebben een profielbreedte van 9 mm en een profieldiepte van 22 mm.

Eenvoudige montage van uw zilveren fotolijst

Alle modellen en maten van onze fotolijsten zilver zijn voorzien van clips aan de achterzijde, waardoor posters snel en eenvoudig te monteren zijn in onze goedkope, hoogwaardige fotolijsten zilver. Ze hebben ook ophanghaken die zowel in staand als liggend formaat aan de muur kunnen worden gehangen.

Kristalhelder plexiglas

Alle fotolijsten zilver in ons assortiment zijn voorzien van een extra dik, splintervrij plexiglas. Bij levering is er aan elke kant van het glas een beschermend plastic dat beschermt tegen vuil en krassen. Zorg ervoor dat u het beschermende plastic verwijdert voordat u uw zilveren fotolijst aan de muur hangt.

Onze fotolijsten zilver

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglas
  • Dun profiel
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horizontale en verticale montage