Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
August Strindberg Posters Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
August Strindberg

August Strindberg Posters

August Strindberg wordt beschouwd als een van de belangrijkste schrijvers van Zweden, maar was ook actief als beeldend kunstenaar. Tijdens zijn leven schilderde hij ongeveer honderd schilderijen met motieven van door de wind opgezweepte zeeën, rotsen, landschappen en stormen. Hier vind je een zorgvuldige selectie posters met unieke kunst geschilderd door de Zweedse kunstenaar August Strindberg.

Koop August Strindberg poster


Posters met motieven geschilderd door August Strindberg

August Strindberg was een van de grootste schrijvers van Zweden, maar was ook productief als beeldend kunstenaar en hij schilderde meer dan honderd werken tijdens zijn actieve jaren. Schilderijen van August Strindberg zijn vertegenwoordigd in het National Museum, het Nordic Museum, de Thielska Gallery in Stockholm en in verschillende privécollecties.

De kunstenaar August Strindberg

August Strindberg werd in 1849 in Zweden geboren. Hij schilderde vaak met een paletmes in een ingetogen maar dramatisch kleurenpalet. Verschillende van zijn werken worden gekenmerkt door zijn sterke temperament. Tijdens zijn leven speelde hij een zeer actieve rol in het kunstdebat en werd hij al vroeg internationaal bekend om zowel zijn schilderijen, gedachten als ideeën.