Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 29 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Witte fotolijsten

Hier vindt u witte fotolijsten van Gallerix. Onze hoogwaardige witte lijsten worden geleverd met kristalhelder plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle frames kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop witte fotolijsten


Witte fotolijsten voor posters

Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie van witte fotolijsten. Alle witte lijsten kunnen zowel in liggend als staand formaat worden opgehangen. Onze witte fotolijsten hebben aan de achterkant flexibele clips waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst kunt bevestigen. Alle lijsten zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze witte fotolijsten hebben een profielbreedte van 9-12mm en een profieldiepte van 20-22mm.

Witte lijsten in verschillende materialen en kleuren

Witte lijsten zijn verkrijgbaar in zowel hout als metaal. Onze witte houten lijsten zijn gemaakt van grenenhout met een dubbel gelakte oppervlakteafwerking in absolute topkwaliteit. Een dubbele laklaag geeft een fijner oppervlak en maakt het frame krasvaster. Onze metalen frames hebben een semi-matte oppervlakteafwerking. Witte houten kozijnen hebben een profielbreedte van 12mm en een profieldiepte van 20mm. Witmetalen kozijnen hebben een iets smallere profielbreedte van 9 mm en een profieldiepte van 22 mm.