Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Afmeting
Sorteer
Gebruik filter

Koperen fotolijsten

Hier vindt u koperen fotolijsten van Gallerix. Onze koperen fotolijsten van hoge kwaliteit worden geleverd met kristalhelder plexiglas en clips voor eenvoudige montage van uw poster. Alle fotolijsten kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden.

Koop koperen fotolijsten


Koperen fotolijsten voor posters

Moet je koperen fotolijsten kopen? Bezoek dan zeker Gallerix.nl. Bij Gallerix vind je een zorgvuldige selectie fotolijsten koper. Alle koperen fotolijsten kunnen zowel liggend als staand worden opgehangen. Onze koperen fotolijsten hebben flexibele draaibare clips aan de achterkant waarmee je je poster eenvoudig en snel in de lijst kunt bevestigen. Alle fotolijsten koper zijn voorzien van een extra dik plexiglas dat je poster beschermt tegen vuil en krassen. Onze koperen metalen fotolijsten hebben een glanzende oppervlakteafwerking. Koperen lijsten hebben een profielbreedte van 9 mm en een profieldiepte van 22 mm.

Eenvoudige montage van uw koperen fotolijst

Alle modellen en maten van onze fotolijsten koper zijn voorzien van clips aan de achterzijde, waardoor posters snel en eenvoudig te monteren zijn in onze goedkope, hoogwaardige fotolijsten koper. Ze hebben ook ophanghaken die zowel in staand als liggend formaat aan de muur kunnen worden gehangen.

Kristalhelder plexiglas

Alle fotolijsten koper in ons assortiment zijn voorzien van een extra dik, splintervrij plexiglas. Bij levering is er aan elke kant van het glas een beschermend plastic dat beschermt tegen vuil en krassen. Zorg ervoor dat u het beschermende plastic verwijdert voordat u uw koperen fotolijst aan de muur hangt.

Onze fotolijsten koper

  • Hoge kwaliteit
  • Kristalhelder plexiglas
  • Dun profiel
  • Formaat (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horizontale en verticale montage