Filter selectie

Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Make a Fashion Statement

Mode posters


Trendy mode posters

In onze mode posters categorie vind je handgeselecteerde mode posters terug, waar de motieven geïnspireerd en gerelateerd zijn tot stijl, schoonheid, accessoires, schoenen, make up en kleding. Mode posters maken een punt met heel wat attitude, coole berichten, creatieve fotografie en gedurfde motieven. Mode posters zijn compleet uniek in hun creatieve expressie, het maakt niet uit of het een foto, een testbord, een illustratie of een kunstschilderij is. Veel van onze mode posters zijn gefotografeerd door beroemde mode fotografen of ontworpen door mode stylistes.

Tekstposters met mode

Text posters met beroemde quotes en gezegdes zijn leuk om met mode foto’s te combineren. Ze passen zeer goed als deel van een grotere kunstmuur waarbij de tekstposters een contrast en ruimte geven, dit zorgt ervoor dat het grote geheel een perfecte balans heeft. In onze tekst posters in de in de mode categorie posters, vind je quotes en gezegdes van grote beroemde mode iconen, huizen en andere beroemdheden zoals, Coco Chanel en Marc Jacobs. Onze mode posters, beide in kleur of in Zwart-Wit, zijn zeer mooi om in je slaapkamer, woonkamer of hal op te hangen.

Mode posters online

Onze mode posters passen bij iedereen die op zoek is naar posters met coole motieven en veel attitude. Onze mode posters zijn beschikbaar in de maten 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm. We drukken alle posters af op 240gram mat papier van hoge kwaliteit. Kader je mode posters in in onze stijlvolle houten poster kaders. Deze zijn beschikbaar in zwart, wit of massief eiken.

Wat onze klanten zeggen

Konstantina
2021-04-11
PERFECT

wonderful posters and frames with great quality, excellent service and quick delivery.!!

Anita Hermus
2021-04-10
Goede levering

Levering was volgens verwachting en het artikel zat netjes verpakt.

Jantje
2021-04-08
Posters

Super service! Heel discreet ingepakt en de afbeeldingen zijn exact zoals ik ze gewenst had!

Nanda
2021-04-08
Posters met lijsten

Snelle levering en goed verpakt.
Ze hangen hier al te shinen!!!!

https://gallerix.nl/posters/23-fashion