€ 19,90 € 14,93
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Welke stad kiest u?
Pas stijl en tekst aan
Trendy kaarten van Gallerix
Verschillende maten
€ 14,93 € 19,90 25%
Begin hier met creëren

Posterkaarten van Gallerix


Kaart Poster

Een kaart poster is noch zomaar een kaart noch zomaar een poster. Een kaartposters een persoonlijke kaart met een uniek ontwerp gemaakt op basis van een plaats of een belangrijke gebeurtenis op een plaats, die vaak iets zeer bijzonders betekent. Waar ben je geboren? Waar ben je opgegroeid? Waar woon je? Waar heb je elkaar ontmoet of waar ben je getrouwd? Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer je je eigen unieke kaartposter maakt: als wereldkaart, stadsplattegrond, bekende of minder bekende plek in de wereld.

Bewerk tekst, stijl en kleur

In de eerste stap wanneer je begint met het ontwerpen van je kaartposters selecteer je de tekst die op je kaartposter zal verschijnen. De naam van de door jouw geselecteerde locatie wordt automatisch als titel afgedrukt, maar ook ook worden gewijzigd indien je dit zou wensen. Onder de kop bevindt zich een tussenkop waar automatisch de naam van het land van de plaats die je gekozen hebt. Deze kan ook weer gewijzigd en aangepast worden indien je dit zou wensen. Bijvoorbeeld: Wanneer je als plaats Amsterdam kiest, dan zal er op de kaart staan Amsterdam en op de lijn eronder Nederland. Deze tekst kan aangepast en gepersonaliseerd worden, naar bijvoorbeeld De plek waar we elkaar ontmoette of Hier zijn we getrouwd. Bij stap 2 van het ontwerpen van je eigen kaart kies je het eerst een thema. Het thema bepaald het typografische ontwerp van je kaart. Kies uit de volgende stijlen: Original, Basic, Modern, Boxed en “Gin”. Vervolgens kies je de stijl van het kader voor je poster. Kies hier uit de volgende stijlen: Klassiek, voor een klassieke stijl, Poster die uw kaart omkadert met een mooie dunne witte omlijsting of Randloos, wat een uitstekende optie is waarbij de kaart uw hele poster bedekt. Vervolgens kies je welke kleur je op je kaartpoorter wilt en als laatste kies je of je een wit of zwart wegennet wilt. Door de vele opties kan je honderden verschillende ontwerpen combineren en een volledige unieke kaartposter maken.

Ontwerp je eigen kaart

Het maken en bestellen van je eigen kaartposter is eenvoudig. Je gaat naar onze ontwerp-tool en begint met het kiezen van een plaats voor je kaart poster. Het kan een land, een stad of een andere plaats zijn. Je kan elke plaats ter wereld kiezen! Met onze GPS-tool worden jouw coördinaten automatisch gevonden en onder aan je kaart afgedrukt. Als je van plaats verandert, veranderen de coördinaten ook. Je kan er ook voor kiezen om geen coördinaten op te nemen, en in plaats daarvan te schrijven wat je maar wilt. Het kan een herinnering, een naam , een begroeting, een bericht of een kleine notitie zijn. De keuze is aan jou!

Ons papier

  • 200gr papier
  • Mat oppervlak
  • Verouderingsbestendig
  • FSC Milieu gecertificeerd

Kader je kaart in

Zorg ervoor dat je je kaartposter in kadert, zo is het een mooi afgewerkt detail aan je muur. We hebben een zorgvuldig geselecteerd aanbod van kaders van hoge kwaliteit, deze zijn beschikbaar in zwart, wit en massief eiken. Onze kaders zijn verkrijgbaar in bijpassende formaten voor posters van 30x40, 50x70 en 70x100 cm. Het kan heel leuk zijn om twee kaartposters met elkaar te combineren tot een perfect paar.

Wat onze klanten zeggen

Linda
2021-06-06
Super mooi en echte houten lijsten!

Prachtige posters met een hele mooie eiken lijst, echt hout!

Robert van Hemert
2021-06-02
Poster chanel zwart/wit

Prachtige poster en zeer mooi verpakt.
Mijn dochter is heel blij.

Marjo
2021-05-25
Mooie kwaliteit poster, snelle levering!

Zoals aangegeven tijdens bestellen werd de poster geleverd. Je wordt goed geinformeerd status vd bestelling.
Kwaliteit vd poster is uitstekend en...

Lisette
2021-05-22
Erg mooi

Super mooie posters ontvangen. Erg netjes verpakt

https://gallerix.nl/posterkaart/