HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Welke stad kiest u?
Pas stijl en tekst aan
Trendy kaarten van Gallerix
Verschillende maten

Posterkaarten van Gallerix


Kaart Poster

Een kaart poster is noch zomaar een kaart noch zomaar een poster. Een kaartposters een persoonlijke kaart met een uniek ontwerp gemaakt op basis van een plaats of een belangrijke gebeurtenis op een plaats, die vaak iets zeer bijzonders betekent. Waar ben je geboren? Waar ben je opgegroeid? Waar woon je? Waar heb je elkaar ontmoet of waar ben je getrouwd? Zoals je ziet zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer je je eigen unieke kaartposter maakt: als wereldkaart, stadsplattegrond, bekende of minder bekende plek in de wereld. Welke plaats kies jij?

Ontwerp je eigen kaart

Het maken en bestellen van je eigen kaartposter is eenvoudig. Je gaat naar onze ontwerp-tool en begint met het kiezen van een plaats voor je kaart poster. Het kan een land, een stad of een andere plaats zijn. Je kan elke plaats ter wereld kiezen! Met onze GPS-tool worden jouw coördinaten automatisch gevonden en onder aan je kaart afgedrukt. Als je van plaats verandert, veranderen de coördinaten ook. Je kan er ook voor kiezen om geen coördinaten op te nemen, en in plaats daarvan te schrijven wat je maar wilt. Het kan een herinnering, een naam , een begroeting, een bericht of een kleine notitie zijn. De keuze is aan jou!

Bewerk tekst, stijl en kleur

In de eerste stap wanneer je begint met het ontwerpen van je kaartposters selecteer je de tekst die op je kaartposter zal verschijnen. De naam van de door jouw geselecteerde locatie wordt automatisch als titel afgedrukt, maar ook ook worden gewijzigd indien je dit zou wensen. Onder de kop bevindt zich een tussenkop waar automatisch de naam van het land van de plaats die je gekozen hebt. Deze kan ook weer gewijzigd en aangepast worden indien je dit zou wensen. Bijvoorbeeld: Wanneer je als plaats Amsterdam kiest, dan zal er op de kaart staan Amsterdam en op de lijn eronder Nederland. Deze tekst kan aangepast en gepersonaliseerd worden, naar bijvoorbeeld De plek waar we elkaar ontmoette of Hier zijn we getrouwd. Bij stap 2 van het ontwerpen van je eigen kaart kies je het eerst een thema. Het thema bepaald het typografische ontwerp van je kaart. Kies uit de volgende stijlen: Original, Basic, Modern, Boxed en “Gin”. Vervolgens kies je de stijl van het kader voor je poster. Kies hier uit de volgende stijlen: Klassiek, voor een klassieke stijl, Poster die uw kaart omkadert met een mooie dunne witte omlijsting of Randloos, wat een uitstekende optie is waarbij de kaart uw hele poster bedekt. Vervolgens kies je welke kleur je op je kaartpoorter wilt en als laatste kies je of je een wit of zwart wegennet wilt. Door de vele opties kan je honderden verschillende ontwerpen combineren en een volledige unieke kaartposter maken.

Kader je kaart in

Zorg ervoor dat je je kaartposter in kadert, zo is het een mooi afgewerkt detail aan je muur. We hebben een zorgvuldig geselecteerd aanbod van kaders van hoge kwaliteit, deze zijn beschikbaar in zwart, wit en massief eiken. Onze kaders zijn verkrijgbaar in bijpassende formaten voor posters van 30x40, 50x70 en 70x100 cm. Het kan heel leuk zijn om twee kaartposters met elkaar te combineren tot een perfect paar.

Ons papier

 • 240gr

 • Mooi mat oppervlak

 • Duurzaam FSC Milieu gecertificeerd


 • Verantwoordelijkheid voor het milieu

  We nemen de verantwoordelijkheid voor onze productie en werken aan een duurzaam milieu. We steunen de organisatie OneTreePlanted en voor elke boom die we gebruiken in onze productie planten we 2 nieuwe. Zo zorgen we ervoor dat onze productie duurzaam is en dat we verantwoordelijkheid nemen voor moeder natuur, zowel vandaag als morgen.

  Klantenservice

  Heb je hulp nodig bij je bestelling, of heb je vragen over onze kaarten? Neem dan contact op met de klantenservice via ons formulier op onze website, of stuur ons een e-mail. We reageren meestal binnen 24 uur. Welkom!

  Wat onze klanten zeggen

  Konstantina
  2021-04-11
  PERFECT

  wonderful posters and frames with great quality, excellent service and quick delivery.!!

  Anita Hermus
  2021-04-10
  Goede levering

  Levering was volgens verwachting en het artikel zat netjes verpakt.

  Jantje
  2021-04-08
  Posters

  Super service! Heel discreet ingepakt en de afbeeldingen zijn exact zoals ik ze gewenst had!

  Nanda
  2021-04-08
  Posters met lijsten

  Snelle levering en goed verpakt.
  Ze hangen hier al te shinen!!!!

  https://gallerix.nl/posterkaart/