Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Posters Natuur Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Natuur Posters

Posters Natuur

Haal de natuur in huis. Hoewel we het soms vergeten, is het de natuur die ons het leven heeft gegeven, en misschien is dat de reden waarom we haar vaak ook Moeder Natuur noemen. Maar ondanks onze verbondenheid met de natuur, is deze tegenwoordig in de meeste grootstedelijke gebieden zo goed als verdwenen. Op sommige plaatsen is hier en daar een park dat ons nog aan onze oorsprong zou kunnen doen herinneren. Steden hebben zeker ook veel goede kanten, maar mooie uitzichten van de natuur zijn daar helaas niet één van. Een van de doelen bij Gallerix is om u te helpen de betovering van prachtige panorama's van de natuur in huis te halen, zonder dat u gelijk uit het drukke leven van de stad hoeft te verlaten. We hebben zowel vergezichten vanaf de bergtoppen als vanuit de dalen, waardoor u naar beneden kunt uitkijken over uitgestrekte bossen en vanaf de grond omhoog kunt kijken naar de indrukwekkende bergen. Laat wat frisse lucht en daglicht binnen in uw huis met onze natuurposters, maar vergeet ook niet om er af en toe nog steeds zelf op uit te trekken.

Posters met natuurfoto's


Posters met natuur motieven

Welkom tot de natuur. Geweldige natuur motieven met geweldige landschappen, hoge gebergtes, meeren, velden, groene bossen en rollende blauwe zeeën zorgen voor een zekere kalmte in je interieur. Met natuur posters kun je een gezellig en levendig gevoel creëren dat voor een harmonisch en comfortabel thuis zorgt. Natuurlijke en aangename kleuren van bossen, de zee, stranden en velden verspreiden een kalm en positief gevoel dat enkel natuur fotografie kan.

Natuur posters op je muren

Onze collectie van natuur posters heeft iets voer iedereen en voor elke interieur stijl. Natuur posters zijn al voor een lange tijd een van onze meest populaire posters en we hebben een breed aanbod om uit te kiezen. Posters met natuur motieven passen in elke kamer van je huis, maar ze geven een speciaal warm gevoel in een slaapkamer of woonkamer. Verwelkom de natuur in je huis en laat het je muren overnemen! De natuur posters zijn beschikbaar in zowel Zwart-Wit als kleur. Ze zijn super op hun eigen, als perfecte paren, of zelfs als deel van een grotere kunstmuur.

Decoreer met de kleuren van de natuur

Om het perfecte gevoel te krijgen bij het decoreren van je interieur gaat het vaak om het creëren van een contrast en een balans, maar het meest van alles gaat het om de verschillende delen van je interieur bij elkaar te laten passen. Als je een mooie kunstmuur wilt maken met natuur posters, kan je het beste starten met de poster die je het leukste vind in een groot formaat bijvoorbeeld in een 50x70cm. De volgende stap is dan om een paar kleinere posters te kiezen die passende / gelijkaardige kleuren hebben. Je zult al snel zien dat er een perfecte balans is op je kunstmuur en dat deze verschillende motieven bij elkaar passen en een prachtige afbeelding creëren.

Poster-papier van hoge kwaliteit

Onze natuur posters worden afgedrukt op dik papier met een gewicht van 240gr met een prachtige matte afwerking. Combineer je natuur poster met een met een van onze geweldige kaders van hoge kwaliteit. Onze kaders zijn enkel gemaakt van hout en zijn beschikbaar in Zwart, Wit en eik. We vernieuwen onze assortiment van posters continu en bieden iedere week nieuwe motieven aan. Bij Gallerix kun je posters vinden voor elke smaak en elke stijl.