Filter selectie

Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Unieke ontwerptaal

Grafisch Design


Posters met grafische kunst

In onze collectie grafische kunstposters vind je motieven waarbij typografie, geometrie, kleur en vorm samen een basis vormen voor wat wij grafische kunst noemen. In de categorie Grafische kunst zetten we posters op die zijn gemaakt voor zowel moderne als klassieke huizen, vaak met illustraties geometrische symbolen en grafische vormen. Onze grafische posters hebben duidelijke en vaak eenvoudige maar toch expressieve motieven die uitzonderlijk goed werken in grotere formaten.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is een kunststijl dat veel ruimte bied voor creativiteit, toch zijn de meest interessante of beste motieven vaak simpel in hun ontwerp, maar expressief in hun bericht. Onze grafische ontwerp posters zijn leuk om alleen te hangen en als deel van een grotere kunstmuur. Durf het aan om de grafische ontwerp posters te gebruiken in grote formaten, met andere kleinere posters van andere categorieën.

Kader je grafische kunst in

Kader je grafische kunst mooi in met een van onze kaders van hoge kwaliteit. Kies een van de kaders in zwart of wit met een dubbele afwerking of in een massief eiken kader. All onze kaders worden geleverd met een extra dik kristalhelder stuk plexiglas. Onze grafische posters en onze bijpassende kaders in 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm.

Wat onze klanten zeggen

Konstantina
2021-04-11
PERFECT

wonderful posters and frames with great quality, excellent service and quick delivery.!!

Anita Hermus
2021-04-10
Goede levering

Levering was volgens verwachting en het artikel zat netjes verpakt.

Jantje
2021-04-08
Posters

Super service! Heel discreet ingepakt en de afbeeldingen zijn exact zoals ik ze gewenst had!

Nanda
2021-04-08
Posters met lijsten

Snelle levering en goed verpakt.
Ze hangen hier al te shinen!!!!

https://gallerix.nl/posters/26-grafisch-design