Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Decoreer je huis met posters

Decoreer je huis met posters

Zodra de muren geverfd zijn, de meubels geplaatst zijn, de lichten geïnstalleerd zijn en de tapijten en gordijnen op hun plaats zijn is het tijd om te gaan decoreren met details. Om de stijl te bepalen van een kamer door middel van posters in kaders is een niet dure manier om een final touch toe te brengen om de look van je kamer tot geweldige nieuwe hoogtes te tillen. Hier lijsten we een paar styling tips die wij hebben uitgekozen voor een huizenmaker! 

1. Maak een fotowand
Het maken van een galerij wand is een niet dure makkelijke manier om de sfeer van de kamer te verbeteren. De galerij wand kan groot of klein zijn naarmate de ruimte en plaats in de kamer, maar wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze nieuw leven op de muren brengen. Er is nog meer, de mogelijkheden om een persoonlijke mix van stijlen zijn oneindig! Met kleine simpele middelen kan je een saaie lege muur omvormen tot een mooie en persoonlijke kunstmuur. 

2. Maak gebruik van mooie ramen
Je hoeft geen bloempot en lamp op de vensterbank te zetten. Hoewel posters normaal gezien op een muur hangen, moet je soms verder gaan dan de normale ideeën: Zo kan je bijvoorbeeld een fotokader met een poster in tegen de muur net naast het raam plaatsen waar het mooi in het licht staat of je kan een paar kaders op de vensterbank zetten. Beide opties kan je met mooie decoratieve items combineren! 

3. Laat kleuren en vormen met elkaar communiceren
Creëer een opvallende kunstcollectie die interageert met de omgeving door het maken van een galerij wand van posters met ton-sur-ton kleuren. Creëer een moodboard met een paar kleuren, die je overneemt van je meubels en muren, en gebruik deze als een startpunt bij het kiezen van je posters - Zoals beige en zwart. Beide kleuren zijn effectief en geven een harmonie - en ze zijn ongelooflijk stijlvol. 

4. Kies een thema
Een stijlvolle manier om een muur van posters die samenwerken te kunnen creëren, is het kiezen van posters met een gemeenschappelijk thema. Dit kan een gekozen categorie, onderwerp of stijl zijn. Een gemeenschappelijk thema kan bijvoorbeeld Natuur zijn, een gemeenschappelijk onderwerp kan liefde zijn en een gemeenschappelijke stijl kan abstract of minimalist zijn.

5. Decoreer met zwart-wit posters
Zwart-wit posters zijn makkelijk te combineren met bijna elke stijl en elke kleur. Dit maakt het makkelijk om posters te vinden die goed samengaan met je muur kleur, meubels of met andere posters, wat je startpunt ook mag zijn. Gebruik de Zwart-wit posters doorheen je hele muur of gebruik zwart wit posters als een onderbreking van andere posters in kleur. 

6. Vind externe inspiratiebronnen
Wie houdt er nu niet om te surfen op zoek naar andere appartementen en huizen? Deze sites zijn niet enkel verkoop en koop sites, maar ze kunnen ook een grote inspiratiebron zijn voor je eigen interieur design. Neem een screenshot en bewaar de afbeeldingen wanneer er stijlvolle interieur details die je leuk vindt voorkomen. Deze slimme oplossingen kan je gebruiken in je eigen huis of kleurcombinaties die je leuk vind kan je gebruiken om je in te beelden hoe je deze zal gebruiken wanneer je opnieuw gaat verven.