Vandaag tot 30% korting op posters.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Unieke ontwerptaal
Posters met grafisch design prints
Onze collectie Grafisch design posters is een weerspiegeling van de moderne, minimalistische interieurtrend. In deze categorie komen typografie, geometrie, kleur en vorm samen in een symbiose die wij grafisch design noemen. Onze grafisch design posters kunnen worden gecombineerd met fotokunst en tekstafdrukken en samen worden opgehangen in paren, of als onderdeel van een grotere galerijwand.

Grafisch Design


Posters met grafische kunst

In onze collectie grafische kunstposters vind je motieven waarbij typografie, geometrie, kleur en vorm samen een basis vormen voor wat wij grafische kunst noemen. In de categorie Grafische kunst zetten we posters op die zijn gemaakt voor zowel moderne als klassieke huizen, vaak met illustraties geometrische symbolen en grafische vormen. Onze grafische posters hebben duidelijke en vaak eenvoudige maar toch expressieve motieven die uitzonderlijk goed werken in grotere formaten.

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp is een kunststijl dat veel ruimte bied voor creativiteit, toch zijn de meest interessante of beste motieven vaak simpel in hun ontwerp, maar expressief in hun bericht. Onze grafische ontwerp posters zijn leuk om alleen te hangen en als deel van een grotere kunstmuur. Durf het aan om de grafische ontwerp posters te gebruiken in grote formaten, met andere kleinere posters van andere categorieën.

Kader je grafische kunst in

Kader je grafische kunst mooi in met een van onze kaders van hoge kwaliteit. Kies een van de kaders in zwart of wit met een dubbele afwerking of in een massief eiken kader. All onze kaders worden geleverd met een extra dik kristalhelder stuk plexiglas. Onze grafische posters en onze bijpassende kaders in 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm.

Wat onze klanten zeggen

Yvonne
2021-09-19
Prima levering product

Posters zijn in stevige koker verstuurd. Kwaliteit van de posters voldoen aan de verwachting. Iets langere levertijd maar wel goed aangekondigd.

Kim
2021-09-09
Poster en lijst

Zeer tevreden met mijn bestelling. Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Goede communicatie en goede service.

Jennifer meijnders
2021-08-27
Poster

Had tit twee keer toe poster besteld bij ze echt super service Geven snel antwoord en levering snel

Anita
2021-08-19
Super

Mooie kwaliteit en keurig verpakte poster. Precies zoals op afbeelding.