Vandaag tot 30% korting op posters.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Posters met botanische motieven
Posters met botanische prints
Het woord botanie komt van het Griekse woord botanikos, dat op zijn beurt weer van botanē komt, dat simpelweg 'plant' betekent. Dit lijkt misschien op het eerste gezicht een overbodig stukje trivia, maar in feite impliceert het dat de botanie, of plantkunde, zoals we die vandaag de dag kennen, een uitgebreid wetenschappelijk vakgebied is, dat al in het oude Griekenland werd beoefend. Het begon met Theophrastus, die we vandaag de dag beschouwen als de vader en grondlegger van de botanische wetenschap. Meer dan 2000 jaar later zijn de vele mysteries van planten nog steeds niet helemaal ontrafeld. Het is misschien op het eerste gezicht vermakelijk om te bedenken dat er mensen bestaan die een passie voor planten hebben, maar bij nader inzien is er bijna niets ter wereld zo ontzettend complex en interessant. Dit is een van de redenen waarom we de botanica altijd graag als onderwerp van de macrofotografie zien. Levende planten kunnen veel voordelen hebben ten opzichte van gefotografeerde en ingelijste planten, maar er is een speciaal soort foto die ze zichtbaar maakt op een manier die met het blote oog niet mogelijk is. Kijk maar eens naar onze collectie posters met botanische thema's om te zien wat we bedoelen.

Planten en botanische posters


Planten en botanische posters

Ontdek onze grote selectie van botanische posters. In deze categorie vind je posters met gedroogde planten, posters met groene bladeren, posters met bloemen en posters met cactussen. We hebben alles van kleurrijke schilderijen van de landschappen tot stijlvolle plaatillustraties. Vooral onze posters met rozen, eucalyptus, bananenbladeren en palmbladeren zijn populair. In onze unieke collectie van bloemrijke posters en botanische motieven is er iets voor elke smaak en stijl, en het zal je interieur naar een nieuw niveau tillen.

Posters met bladeren en gedroogde planten

Posters van gedroogde planten en groene bladeren zijn enkele van onze favorieten en bestsellers. Ze passen in elk soort decor en zien er goed uit op zichzelf, als een ‘perfect paar’ of zelfs samen met andere posters in een grotere kunstmuur. Posters met gedroogde planten, vaak in bruin en beige kleurpaletten, geven een natuurlijke en uitgeklede look die goed past in een huis met een Scandinavische stijl. Posters met een groene bladeren zien er leuk uit in combinatie met natuurlijk groene kleuren van levende planten in huis.

Bloemen posters

Laat je bloemen bloeien gedurende het hele jaar! Er is veel variëteit in posters van bloemen met veel kleurcombinaties. Er is een ding wat ze allemaal in gemeen hebben: de super mooie vormen, rijk in details en mooie kleuren. We hebben een groot aanbod aan posters met bloemen en motieven die speciaal gemaakt zijn om mooi te zijn tijdens de verschillende seizoenen.

Decoreer met Botanische motieven

Decoreren met botanische motieven is een gegeven. De botanische poster subcategorie is een van onze meet populaire categorieën. Samen met bestsellers en trendy kunst staan de posters met bloemen, posters met gedroogde planten en posters met groene bladeren altijd bovenaan op onze toplijsten. Geen kunstmuur is compleet zonder posters met bloemen en posters met planten. Lijst je posters in in een van onze hoogwaardige kunstframes in zwart, wit of eiken. Zowel lijsten als posters zijn verkrijgbaar in 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100 cm.

Wat onze klanten zeggen

Millie
2021-10-17
Top!

Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en precies zoals verwacht.

Tamara
2021-10-12
Super mooie kwaliteit en geweldige klanten service

Ik ben heel tevreden met mijn mooie poster met lijst. Goede communicatie betreft de levering. En mijn contact met de klanten service is ook heel goed ...

Inge
2021-10-11
Geweldige posters

De posters die ik had besteld kwamen na enkele dagen mooi verpakt in koker binnen. De kwaliteit is super! Echt een aanrader

Bianca Wijzenbach
2021-10-02
Mooie posters

Super mooie posters, van stevig papier / karton. Mooie kwaliteit. De verzending was ook top, heb wel eens posters binnengekregen die beschadigd waren...