Vandaag tot 30% korting op posters.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Citaten en spreuken
Posters met tekstopdruk
Onze typografische collectie posters is ontworpen om u de meest memorabele, inspirerende en essentiële boodschappen in stijlvolle lettertypes en teksten te brengen. Het zijn misschien wel onze meest universele en visueel neutrale posters, zodat u ze kunt ophangen waar u maar wilt en ze kunt combineren met andere foto's waar u van houdt. Bij ideeën is het vooral belangrijk dat u zich niet laat beperken door stilistische aspecten; vandaar de neutraliteit en eenvoud van dit door ideeën gedreven genre van wandkunst. De kleur van uw muren of meubels mag u er niet van weerhouden een gedachte op te hangen die u iedere keer weer inspireert.

Tekst Posters


Posters met teksten en quotes

In onze categorie Tekst posters vind je posters met quotes, posters met gezegdes, en posters met woorden in een cool lettertype. Posters met text en woorden zijn leuk om te combineren met kunst posters en illustraties wanneer je een kunstmuur maakt. Tekst posters, vaak wit met zwarte tekst breken en maken een dynamiek in grotere gehelen. Verder zijn tekst posters interessant om te lezen en om naar te kijken. Het maakt niet uit voor welke stijl je gekozen hebt voor je huis, er is altijd ruimte voor een mooie en interessante tekst poster. Welke woorden kies jij?

Breed aanbod van posters met tekst

Bij Gallerix kun je een een grote selectie van posters en schilderijen met tekst in verschillende stijlen en looks. “Together is our favorite place to be”, “Peace of mind”, “Home”, “Hope” en “Love” zijn een paar van de favoriete en de best verkopende. We hebben ook een grote selectie van grafische tekst posters, zoals “Coco Chanel”, “A real man ruins lipstick and not mascara” en “Move over coffee”. Er is ook een grote keuze bij onze quotes posters. We hebben beroemde quotes van artiesten, muziekanten, films en beroemdheden.

Kaders voor je tekst posters

Een mooie tekstposter heeft ook een mooi kader nodig. Onze kaders van hoge kwaliteit zijn gemaakt van hout en elk frame wordt geleverd met een extra dik kristalhelder plexiglas. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit en massief eiken. Zowel onze tekstposters als kaders zijn verkrijgbaar in 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100cm. All onze tekstposters worden gedrukt op 240gr papier van hoge kwaliteit. Bestel jouw posters en kaders bij Gallerix. Welkom!

Wat onze klanten zeggen

Yvonne
2021-09-19
Prima levering product

Posters zijn in stevige koker verstuurd. Kwaliteit van de posters voldoen aan de verwachting. Iets langere levertijd maar wel goed aangekondigd.

Kim
2021-09-09
Poster en lijst

Zeer tevreden met mijn bestelling. Ik heb gekregen wat ik heb besteld. Goede communicatie en goede service.

Jennifer meijnders
2021-08-27
Poster

Had tit twee keer toe poster besteld bij ze echt super service Geven snel antwoord en levering snel

Anita
2021-08-19
Super

Mooie kwaliteit en keurig verpakte poster. Precies zoals op afbeelding.