Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Posters met tekstopdruk Posters
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Citaten en spreuken

Posters met tekstopdruk

Onze typografische collectie posters is ontworpen om u de meest memorabele, inspirerende en essentiële boodschappen in stijlvolle lettertypes en teksten te brengen. Het zijn misschien wel onze meest universele en visueel neutrale posters, zodat u ze kunt ophangen waar u maar wilt en ze kunt combineren met andere foto's waar u van houdt. Bij ideeën is het vooral belangrijk dat u zich niet laat beperken door stilistische aspecten; vandaar de neutraliteit en eenvoud van dit door ideeën gedreven genre van wandkunst. De kleur van uw muren of meubels mag u er niet van weerhouden een gedachte op te hangen die u iedere keer weer inspireert.

Tekst Posters


Posters met teksten en quotes

In onze categorie Tekst posters vind je posters met quotes, posters met gezegdes, en posters met woorden in een cool lettertype. Posters met text en woorden zijn leuk om te combineren met kunst posters en illustraties wanneer je een kunstmuur maakt. Tekst posters, vaak wit met zwarte tekst breken en maken een dynamiek in grotere gehelen. Verder zijn tekst posters interessant om te lezen en om naar te kijken. Het maakt niet uit voor welke stijl je gekozen hebt voor je huis, er is altijd ruimte voor een mooie en interessante tekst poster. Welke woorden kies jij?

Breed aanbod van posters met tekst

Bij Gallerix kun je een een grote selectie van posters en schilderijen met tekst in verschillende stijlen en looks. “Together is our favorite place to be”, “Peace of mind”, “Home”, “Hope” en “Love” zijn een paar van de favoriete en de best verkopende. We hebben ook een grote selectie van grafische tekst posters, zoals “Coco Chanel”, “A real man ruins lipstick and not mascara” en “Move over coffee”. Er is ook een grote keuze bij onze quotes posters. We hebben beroemde quotes van artiesten, muziekanten, films en beroemdheden.

Kaders voor je tekst posters

Een mooie tekstposter heeft ook een mooi kader nodig. Onze kaders van hoge kwaliteit zijn gemaakt van hout en elk frame wordt geleverd met een extra dik kristalhelder plexiglas. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, wit en massief eiken. Zowel onze tekstposters als kaders zijn verkrijgbaar in 21x30, 30x40, 50x70 en 70x100cm. All onze tekstposters worden gedrukt op 240gr papier van hoge kwaliteit. Bestel jouw posters en kaders bij Gallerix. Welkom!