Vandaag tot 30% korting op posters.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
HET BESTE VAN KUNST EN DESIGN
Een zorgvuldige selectie van kunst

Premium Selection

Om tegenwoordig helemaal mee te gaan met hedendaagse trends ontkomt u simpelweg niet meer aan de beeldtaal waarvan de zintuiglijke directheid een groot deel van onze levens beïnvloedt. Door uw muren te versieren met posters, kunt u creatief inspelen op deze meer algemene en universele manier van expressie. Premium Selection is onze meest exclusieve collectie die bestaat uit een zorgvuldige selectie van posters van illustratoren, kunstenaars, fotografen en ontwerpers. Posters met het label "Premium Selection" zijn zorgvuldig geselecteerd op hun baanbrekende concept en hun unieke expressie.
Premium Selection

Unieke en trendy kunst

Premium selectie is onze meest exclusieve poster categorie. Deze categorie bestaat uit geselecteerde kunst van bekende kunstenaars, illustrators, artiesten, fotografen en ontwerpers. Deze posters zijn elk met zorg gekozen voor hun unieke stijl, hoge kwaliteit en bewust ontwerp.

Poster-papier van hoge Kwaliteit

Al onze posters worden afgedrukt op een dik mat papier van de hoogste kwaliteit met een gewicht van 240gr. Ons papier wordt geproduceerd door de Franse papierproducent Clairefontaine. Het papier is gecertificeerd met FSC en de productie is gelabeld als: Swan/ Eu Ecolabel voor een schonere productie en om een duurzame bosgroei te kunnen verzekeren.

Wat onze klanten zeggen

Engelien Paalmann
2021-10-19
Snelle levering

Product voldoet aan de verwachtingen, snelle levering een netjes verpakt!

Millie
2021-10-17
Top!

Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en precies zoals verwacht.

Tamara
2021-10-12
Super mooie kwaliteit en geweldige klanten service

Ik ben heel tevreden met mijn mooie poster met lijst. Goede communicatie betreft de levering. En mijn contact met de klanten service is ook heel goed ...

Inge
2021-10-11
Geweldige posters

De posters die ik had besteld kwamen na enkele dagen mooi verpakt in koker binnen. De kwaliteit is super! Echt een aanrader