Vandaag tot 30% korting op posters
Geldig bij besteding vanaf 39 €.
Selectie sorteren
Sluiten
Gebruik filter
Kleur
Oriëntatie
Sorteer
Gebruik filter
Posters
Posters bij Gallerix
Posters voor alle kamers

Posters

Onze online winkel biedt een breed scala aan posters voor elke smaak; van verstilde landschappelijke landschappen en panorama's tot levendige of abstracte kunst. We volgen altijd de laatste trends op het gebied van interieur en kunst en lanceren wekelijks nieuws met geselecteerde motieven. Laat je inspireren en ontdek de laatste trends. Wij bieden altijd snelle leveringen en lage prijzen. Welkom bij Gallerix.

Posters online kopen


Compleet assortiment van posters online

Bij Gallerix vind je online een compleet assortiment aan posters, er is voor ieder wat wils en er zijn posters voor elke interieur stijl. We brengen de beste elementen van kunst en design samen en maken het toegankelijk voor iedereen. Trendy kunst en stijlvolle posters, die je online aankoopt, hoeven namelijk geen fortuin te kosten! Onze poster winkel biedt een breed scala aan wanddecoratie en betaalbare posters voor allerlei stijlen; van rustige en glorieuze natuurmotieven en indrukwekkende ontwerpen van grote steden tot kleurrijke of ingetoge abstracte posters. Ondanks de grote variatie in onze collectie, vormen het minimalisme en de eenvoud van de Scandinavische designstijl de kern van onze inspiratie. Het maakt niet uit of je interieur nu donker en compact is of licht met open ruimtes, onze grote selectie kunst is klaar om het aan te vullen met motieven naar keuze. Kies uit een van onze populaire thema’s: Nieuw Scandinavisch Design of Modern Design, of kies uit een van onze andere categorieën zoals: botanische, natuur, grafische, fotokunst, kinderposters of mode.

Koop stijlvolle posters

Koop je posters online? Bezoek dan Gallerix.nl. In ons brede assortiment posters en fotolijsten kun je stijlvolle posters kopen die passen bij alle soorten kamers en stijlen. Kies uit categorieën zoals Abstract, Botanisch, Dieren, Zwart-wit, Keuken, Teksten, Natuur of Kinderposters.

Posters voor elke kamer

We bieden een breed scala aan aan goedkope posters en wandposters waarmee je, samen met fotolijsten van hoge kwaliteit, precies het type fotomuur kan combineren die bij jouw stijl past. Bij Gallerix zul je veel trendy posters in 2022 vinden. Vind je favoriete en match ze met verschillende categorieën om je eigen kunstmuur op een unieke manier samen te stellen. We bieden trendy, stijlvolle en goedkope posters voor mensen met allerlei smaken, van geometrisch minimalisme en zwart-wit fotokunst tot levende en opvallende dieren en natuurmotieven. Je kan ook de stijlvolle posters uit de categorie Steden & Architectuur bekijken, hier vind je motieven zoals New York, Parijs of Stockholm. Ze kunnen allemaal gecombineerd worden met al onze frames. Deze komen in zwarte afwerking, witte afwerking of in een massief eiken afwerking.

Poster Bestsellers, Trendy en Nieuws

Het maakt niet uit of je precies weet naar welke posters en wandposters je op zoek bent, of dat je enkel op zoek bent naar inspiratie, het zou gemakkelijk moeten zijn om iets te vinden wat je zoekt. We hebben onze posters voor uw gemak onderverdeeld in categorieën, toplijsten en thema’s. In de lijst “Nieuws” vind je de nieuwste aanwinsten van ons assortiment, in de categorie “Bestsellers” vind je onze meest populaire posters en in de categorie “Trendy” zie je wat onze eigen ontwerpers en illustratoren de belangrijkste motieven van het seizoen vinden. Ben je op zoek naar een specifiek motief? Geen probleem, je kan op de website namelijk zoeken op: naam, motief en categorie, en als je kunst in een specifieke kleur of formaat ( zoals horizontaal of verticaal ) wilt zien, kunt u de zoekfilter gebruiken om de resultaten hieraan aan te passen.

Posters bestellen

Wanneer je poster bij Gallerix bestelt, krijg je goedkope posters van de hoogste kwaliteit. Wij printen op verouderingsbestendig 200gr papier met een matte en exclusieve afwerking. Het papier is afkomstig van de Franse papierfabriek Clairefontaine. Onze posters zijn verkrijgbaar in vier verschillende formaten

  • 21x30 cm
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 70x100 cm
We verzenden de posters in extra stevige kokers en in gelakte dozen van extra schokbestendige kwaliteit om een veilige levering aan jou, de klant, te garanderen. We bieden ook snelle levering. Al onze zendingen worden verzonden met de diensten van PostNL of FedEx. Bij het afrekenen betaal je gemakkelijk en veilig met Klarna. Deze diensten bieden kaartbetaling, facturatie en directe betalingen aan. Koop je posters en lijsten bij Gallerix. Maak je huis een thuis!

Ons papier

  • 240gr / m2
  • Mat oppervlak
  • Dik papier
  • Verouderingsbestendig
  • FSC Milieu gecertificeerd
Verantwoordelijkheid voor het milieu

Wanneer je ervoor kiest om posters bij ons te kopen, nemen wij een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het milieu en onze natuur. Onze drukkerij is gecertificeerd met het milieucertificaat en heeft een Nordic Swan Ecolabel voor schonere productie. De elektriciteit die we gebruiken is afkomstig van lokale producenten. Via de organisatie OneTreePlanted planten we nieuwe bomen die onder meer de lucht die we inademen zuiveren en nieuwe zuurstof produceren. Voor we elke boom die we gebruiken bij de productie van onze posters, planten we twee nieuwe. Zo zorgen we voor een duurzame productie, zowel nu als in de toekomst.

Klantenservice

Als je vragen hebt over onze posters of over je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij reageren normaal gesproken binnen dezelfde dag en op werkdagen altijd binnen 24 uur. Je kan contact opnemen met de klantendienst via e-mail of door het contactformulier op de website in te vullen.